Минути преди полунощ от ГЕРБ дадоха извънреден брифинг пред сградата на

...
Минути преди полунощ от ГЕРБ дадоха извънреден брифинг пред сградата на
Коментари Харесай

ГЕРБ свикват протест пред МС в петък сутринта |

Минути преди полунощ от ГЕРБ дадоха ексклузивен брифинг пред постройката на Главна дирекция " Национална полиция ", в която беше отведен водачът на партията Бойко Борисов.

Бившият здравен министър Костадин Ангелов призова всички симпатизанти на партията и всички жители да се включат в свикания от ГЕРБ митинг пред Министерски съвет - в петък в 9 ч. По думите му това е акция за " отбрана на демокрацията " и за свалянето на " тоталитарната власт ", както дефинира държавното управление на Кирил Петков.

Съпартиецът му Христо Гаджев съобщи, че днешният акт е тъпчене на човешки права. Делян Добрев пък се закани, че щом се държавното управление желае сензации, на следващия ден ще ги получи.

" Да ги смъкваме и да завършва тази мъка ", сподели от своя страна депутатът от ГЕРБ Радомир Чолаков.

В поредност от изявления редица депутати се обърнаха към гласоподавателите си от другите области и ги приканиха да се активизират и да се включат в митинга пред Министерски съвет. С такива апели се обърнаха и спортисти и известни лица от Младежи ГЕРБ. 

Поводът за акцията е карцерът на Бойко Борисов. Според ГЕРБ това е " полицейски произвол " и " принуда ".

Към момента симпатизантите на партията са пред постройката на ГДНП и скандират " Оставка " и " Форсмажор ". Импровизираният брифинг приключи с фойерверки и възгласи " Борисов ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР